Marte Kristensen

Marte Kristensen had zich als een moeder om haar had bekommerd, en de arme vrouw moest heel wat pijnlijke armen hebben doorstaan om haar al die jaren te voeden.


Marte Kristensen.png

huis geen
geboren In 203NN, te Grenfeld
afkomst Edèliaans
familie Tomas Kristensen (man)
Iven Kristensen (zoon)
Damien Kristensen (zoon)
Mattias Westergard (pleegzoon)
Stefan Westergard (pleegzoon)
Lauren Nilsson (pleegdochter)

Marte Kristensen is een dorpsvrouw uit Lesse. Ze was getrouwd met Tomas Kristensen, met wie ze zoons Iven en Damien kreeg. Ze diende daarnaast als voedvrouw voor Stefan Westergard na het overlijden van diens moeder, en als pleegmoeder voor Lauren Nilsson en Mattias Westergard.

Achtergrond

Marte kwam oorspronkelijk uit Grenfeld, en ontmoette haar latere man Tomas op de markt van Delningshaven. Ze trouwden kort daarna, en Marte volgde hem naar het gehucht Lesse. Een kleine twee jaar na de geboorte van hun zoon Iven gaf haar man gehoor aan de oproep van Martin Eriksen, en reisde af om te vechten in de Slag om Lítillsveggur. Marte was op dat moment zwanger van hun tweede zoon, die een week voor de Slag om Mežik werd geboren.

Na het overlijden van haar man trok diens beste vriend Damian Westergard bij haar in, en samen verzorgden ze hun beider zoon alsook Lauren Nilsson. Als zovelen werkt ze in de velden van lessen, daarin bijgestaand door haar oudste zoon en pleegdochter.

Post navigation

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien