Over de auteur

Mijn naam is Julian Tunru, en ik vertel graag verhalen.

In de regel betekent dat een blog of een haastig geschreven column, maar andere keren waag ik me aan fotografie, een korte film of een post- structuralistische grotschildering. Wat het medium ook moge zijn: ik wil het verkennen, de grenzen opzoeken; me tot diep in de nacht laten meeslepen en alle mogelijkheden ontdekken. Daarnaast heb ik geen parkiet.

Dav Iven is de liefdesbaby van mijn schrijvershart en een passie voor geschiedenis; van mijn verwondering om de mensheid en een angstaanjagend hardnekkige koppigheid. Ooit begonnen als honderdste punt op mijn befaamde bucket list, maar sindsdien spectaculair uit de hand gelopen tot het transmediale stukje levensgeluk dat je nu voor je ziet. Met onder de motorkap honderden wiki-pagina’s vol notities; dagen en nachten aan historisch onderzoek; een bedroevend slecht getekende landkaart en beschamend veel bezoeken aan allerhande babynamensites.

Colofon

Tekst, vormgeving en web design:
Julian Tunru

Redactionele ondersteuning:
Tom Verdonk

Met dank aan:
David Kroes, Deborah Külbs, Cleo Mauritsz, Vincent Tunru, Tom Verdonk

Publicitaire informatie

 

Dav Iven: van zwaarden en zangers
Vanuit de warmte van haardvuren beslist de enkeling over de levens van duizenden, in een wereld verscheurd door intriges en persoonlijke vetes. Dav Iven vertelt het verhaal van zes zielen in de kou.
Geschreven door: Julian Tunru
Uitgegeven door: Spectral White Media
Beschikbaar als: Ebook
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien