Alsjeblieft, voor jou.

Voor je ligt Dav Iven: van zwaarden en zangers, mijn debuutroman met uren en uren aan zelfbenoemd-glorieuze historische fictie.

Het boek wordt gepubliceerd door indie-uitgever Spectral White Media, en is leesbaar op tablet, smartphone, e-reader en computerscherm. Met een bijbehorende site vol achtergrondinformatie, voor wie echt geen genoeg kan krijgen. En, misschien wel het beste: voor Dav Iven betaal je zoveel als je zelf wilt. Dat kan een biertje zijn, of een steakdiner, of een Ferrari met dertien-karaats gouden velgen. Of natuurlijk helemaal niets, voor wie vooral gewoon een goed boek wil lezen. Je bent nergens toe verplicht.

Of, nou goed, een beetje dan. Ik zou graag je mailadres hebben, omdat ik niets liever doe dan in contact te blijven met mijn lezers. Zo bekijken we momenteel de mogelijkheden van een Engelse vertaling; hopen we ooit een geprinte versie uit te brengen en staat er een geheel tweede deel op de planning. En mocht het bevallen, dan zou ik het fantastisch vinden als je dat laat weten op Facebook, Goodreads, Hebban of je eerstvolgende bridgeavond.

Voor nu, heel veel plezier met lezen. Oh, en laat vooral van je horen!

Julian

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien